Vad är PT22? — PT22 - Effektiv Personlig Träning

Vad är PT22?

PT22 är Sveriges största projekt för dig som vill komma i toppform, både fysiskt och psykiskt. Vi tror på helheten och har genom åren hjälpt fler människor att komma i form än vad någon annan hittills har kunnat mäta sig med.

Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT22 får du därmed bästa tänkbara hjälp och maximala resultat. Alla våra coacher har i grunden en akademisk utbildning samt minst 10 års yrkeserfarenhet. Samtliga coacher har haft stora framgångar genom åren med sina beprövade metoder.

Som deltagare får du ta del av ett individuellt upplägg som är anpassat för dig och dina förutsättningar. Vår mångåriga erfarenhet och expertis gör att vi kan skräddarsy ett upplägg som passar alla oavsett behov och grundförutsättningar.

  • Träning (En PT kommer skräddarsy ditt träningsschema så de funkar vare sig du vill träna hemma, ute eller på gym)
  • Rörelse (Stelhet och inskränkt rörlighet är något vår leg. Naprapat hjälper dig som deltagare med)
  • Kost (En leg. Dietist kommer anpassa ditt kostupplägg så att du kan njuta av mat som både du och din familj mår bra av)
  • Återhämtning (Vi tror inte på 14 pass i veckan utan våra deltagare tränar inte mer än i snitt 3 gr vecka)
  • Coachning (För att lyckas med en livsförändring krävs stöd, pepp och coachning)

Viktigast av allt för din framgång är helheten bestående av individuellt anpassat kostupplägg och träningsupplägg för optimal återhämtning och resultat. Handlingsplanen som vi lägger upp tillsammans med leg. Naprapat, Lic. Personlig Tränare och leg. Dietist skräddarsys för just dina behov, mål och förutsättningar så att du lyckas med en livsstilsförändring som du kan leva med i många år framöver. Kunskap är idag gratis och tillgänglig för alla men svårigheten ligger oftast inte i att ta till sig kunskapen utan att praktisera och få resultat. Därför coachar vi dig under 6 månader, eller den tiden det tar för dig att få resultat och förändring på riktigt så att du kan nå nya nivåer med din träning, även efter att du avslutat ditt projekt med oss.
Aldrig mer kommer du behöva oroa dig över hur du ska lägga upp din träning eller kost på bästa sätt. Som deltagare i PT22 får du facit som vi dessutom anpassar så att det passar i ditt liv och den tiden du har möjlighet att investera i din satsning. Denna investering innebär helt enkelt en långsiktig och hållbar satsning på dig själv och din kropp.

På grund av hög efterfrågan samt att vi vill erbjuda högsta möjliga kvalité och service inom projektet är det endast 100 deltagare som erbjuds chansen att vara med i projektet.

För att ansöka till en av platserna i PT22 eller om du har frågor kring projektet så skickar du ett mail till [email protected] eller använder formuläret här.

I din ansökan skriver du kortfattat: varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har, samt en motivering till varför just du bör bli en av de utvalda.

Efter att vi har mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom 24 timmar lämna besked om just du har blivit antagen.

Förra året ansökte 5490 st personer men endast 100 st blev utvalda. Missa inte din chans - ANSÖK IDAG!

Skicka din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT22 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT22 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.
100/110 PLATSER TILLSATTA
4000 ansökningar inskickade. Uppdaterat 2023-09-30
På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 10 st extraplatser. Ansökningen stänger 30 december. Skicka din ansökan idag!
Frågor & Svar Ansök