Ansök — PT22 - Effektiv Personlig Träning

Ansök

PT22 är Sveriges enda projekt som tar hänsyn till helheten och dina förutsättningar, så att du oavsett ålder kan komma i toppform både fysiskt och psykiskt. Projektet har hjälpt hundratals människor att hitta långsiktighet och balans i sin träning, kost och återhämtning. Vi har valt ut några av landets främsta experter till vårt team bestående av; Personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, stryketräningsinstruktör, massaterapeut och hälsocoach. Som deltagare i PT22 får du under 6 månader fri tillgång till teamet samt personlig coachning och verktyg, så att du kan nå din fulla potential.

Till varje projekt tar vi endast emot 100 st deltagare och det är vi i projektledningen som väljer ut vilka deltagare som får chansen. Vi tar inte emot fler då vi vill kunna säkerställa att alla deltagare får den ultimata hjälp och uppmärksamhet som de behöver. När vi tar emot 100 st deltagare så kan vi dessutom kvalitetssäkra detta projekt så att varje enskild individ blir bemött utifrån sina individuella behov, mål och förutsättningar.

I din ansökan skriver du kortfattat varför du ansöker till projektet, vilka förutsättningar/behov du har och en motivering till varför just du bör bli 1 av de 100 utvalda deltagarna till PT22.

Efter att vi mottagit din ansökan kommer vi att granska den och inom 24 timmar lämna besked om just du blivit antagen.

Förra året ansökte 5490 st personer men endast 100 st blev utvalda. Missa inte din chans - ANSÖK IDAG!

Vårt unika koncept med PT22 bygger på att vi tar ett helhetsgrepp om din kost och träning, men varje deltagare är unik och behoven skiljer sig åt. Vi har därför tagit fram olika alternativ med paketlösningar som innebär att du får omfattande experthjälp av vårt team bestående av: personliga tränare, dietist, naprapat, fysioterapeut, styrketräningsinstruktör, massageterapeut och hälsocoach. Innehåll och upplägg skiljer sig åt för att du som deltagare skall kunna få ett skräddarsytt upplägg som är anpassat efter vad just du behöver och efterfrågar.

Som utvald deltagare i PT22 får du köpa ett komplett paket till ett kraftigt rabatterat pris som endast är tillägnat PT22.

Dessa paketerbjudanden erbjuds endast till projektets deltagare och kan inte att köpas av dem som inte blivit antagna.

PT22 Original
Vårt baspaket, ORIGINAL innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning. Du kommer att få träffa din personliga tränare på vårt privata gym i Stockholm och där få praktisk genomgång av dina scheman samt få rådgivning/mätningar/coachning. Utöver de fysiska träffarna på så kommer du även att ha kontinuerlig kontakt med din personliga tränare för avstämning, uppföljning, rådgivning, coachning och support via e-post och via vår internetportal.
PT22 Premium
Vårt paket, PREMIUM innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar samt ett kosttillskottspaket med produkter anpassade utifrån dina behov (värde 1000kr). Detta paketet är för dig som vill känna dig trygg med att någon ser till så att jobbet blir ordentligt gjort. Observera att du under din PT- timme alltid är själv med din personliga tränare i vårt privata gym. Vi tar bara emot ett kundbesök i taget och du kan därför känna dig trygg med att du får den uppmärksamhet och det fokus som du behöver under din bokade tid.
PT22 Exklusiv
Det tredje alternativet är för dig som vill ha ut det mesta av det bästa; EXKLUSIV. Detta paket riktar sig mot dig som vill maximera dina resultat och storsatsa på din livsstilsförvandling. I detta paket får du inte bara hjälp med din kost och träning, utan detta är för dig som dessutom behöver hjälp att skapa bättre rörlighet i stela områden samt få diagnostisering och behandling av muskel-och ledproblem utav vår naprapat. Detta paket innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar, naprapatbehandlingar och ett exklusivt startpaket med kosttillskott till ett värde av 2500kr.
PT22 Diamant
Diamant är paketet för dig som vill ha ut det mesta av det bästa. Detta paket riktar sig mot dig som vill maximera dina resultat och storsatsa på din livsstilsförvandling. I detta paket får du inte bara hjälp med din kost och träning, utan detta är för dig som dessutom behöver hjälp att skapa bättre rörlighet i stela områden samt få diagnostisering och behandling av muskel-och ledproblem utav vår naprapat. Detta paket innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar, naprapatbehandlingar och ett exklusivt startpaket med kosttillskott till ett värde av 4 500kr.
100/110 PLATSER TILLSATTA
4000 ansökningar inskickade. Uppdaterat 2023-09-30
På grund av stor efterfrågan har vi utökat projektet med 10 st extraplatser. Ansökningen stänger 30 december. Skicka din ansökan idag!

För att ansöka till en av platserna i PT22 eller om du har frågor kring projektet så skickar du ett mail till [email protected] eller använder formuläret nedan.

Det går även bra att lämna ditt telefonnummer så ringer vår projektledare upp dig!

Skicka din ansökan

Efter att du skickat in din ansökan får du ett bekräftelse-mail inom 24h och ett besked om du blivit utvald inom några dagar. Har du frågor kan du alltid kontakta projektledare Felix på [email protected]

Ansökan är ej bindande. Blir du utvald till PT22 kommer du erbjudas en plats och denna är bindande om du väljer att delta. När du använder kontaktformuläret sparar PT22 dessa uppgifter för att senare kunna besvara dina frågor och synpunkter. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.